Лидерът на местната структура на БСП  и кандидат за кмет

...
Лидерът на местната структура на БСП  и кандидат за кмет
Коментари Харесай

БСП регистрира листите си в община Марица

Лидерът на локалната конструкция на Българска социалистическа партия  и претендент за кмет на община Марица, Виолета Христодулова и претенденти за общински съветници и кметове записаха през днешния ден листите на партията за идните Местни избори.

„ Уверени сме, че можем да предложим на жителите на нашата община работещи решения. Нашите претенденти са сполучливи и стимулирани специалисти в разнообразни области. Настоящи общински съветници и  доста нови лица са част от листата с претенденти за общински съветници. “, съобщи при регистрацията Виолета Христодулова.

За следващ мандат един от най-успешните кметове в страната – Красимир Минков се кандидатира за кмет на своето село Труд. Жителите на Динк още веднъж, ще гласоподават доверие на сегашния си кмет Иван Рашков. В село Трилистник кандидатурата е на гражданския деятел Василена Нанева.

„ Залагаме на хора, експерти в своята област и дейни общественици. Мениджъри в интернационалните компании, специалисти в региона на районната политика, образованието и обществената сфера, земеделци и представители на частния бранш са претендентите, които на 29 октомври ще разчитат на гласовете на жителите на община Марица, с цел да бъде осъществена смяната към по-добро за всеки един гражданин на община Марица. “, безапелационна е претендентът за кмет Виолета Христодулова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР